Ylläpitopalvelu Cad Sä Oy – Avain ajantasaisiin sähkö- ja työturvallisuuskoulutuksiin

Mikä on ylläpitopalvelu?

Cad Sä Oy:n ylläpitopalvelu on suunniteltu helpottamaan yritysten ja rakennuttajien hallinnollista taakkaa. Me otamme vastuullemme kaikkien työntekijöidenne sähkö- ja työturvallisuuskoulutusten seurannan ja päivityksen. Tämä tarkoittaa, että teidän ei tarvitse huolehtia siitä, milloin kenenkin koulutus vanhenee, mitä pitää uusia, missä ja milloin – me hoidamme sen puolestanne. Kysy lisää ylläpitopalvelusta, täältä.

Koulutusten merkitys ja laajuus – Meiltä kätevästi SFS,sätky,EA, jännitetyö ja tulityökoulutukset

Koulutukset, joita ylläpidämme, kattavat sekä lakisääteiset että standardien mukaiset vaatimukset. Tähän sisältyy pakolliset koulutukset, kuten SFS-sertifioinnit tai sätky, ensiapukoulutukset, jännitetyöt ja tulityökoulutukset (huomioithan, että tehokkaat kuumailmapuhaltimet luetaan tulityökoulutuksen piiriin). 

Kaikki nämä koulutukset ovat välttämättömiä turvallisen työympäristön ylläpitämiseksi ja työntekijöidenne suojaksi, mikäli teillä tehdään näihin liittyviä töitä. 

tästä koulutuskalenteriin!

Ylläpitopalvelun hyödyt – ajan ja kustannusten säästö

Ylläpitopalvelumme tarjoaa merkittäviä etuja, sillä se säästää aikaa ja rahaa. Yritysten ei tarvitse enää käyttää arvokkaita resurssejaan koulutusten seurantaan ja hallinnointiin. Lisäksi olemme optimoineet koulutusprosessit: missä aiemmin koulutukset kestivät kaksi päivää, olemme tiivistäneet ne yhden päivän päivityskoulutuksiksi, mikä vähentää työaikaa, joka kuluu koulutuksissa. Näin yhden päivän päivityskoulutuksella saadaan käytyä 2 koulutusta.

Täältä näet koulutuskalenterimme. 

Ottamalla käyttöön Cad Sä Oy:n ylläpitopalvelun, vastuu koulutusten ylläpidosta siirtyy meille. Tämä tarkoittaa sitä, että voitte keskittyä täysin liiketoimintaanne, tietäen, että työntekijöidenne koulutukset ovat ajan tasalla ja lakisääteiset vaatimukset täyttyvät.

 

Cad Sä Oy:n ylläpitopalvelu tarjoaa kattavan ratkaisun sähkö- ja työturvallisuuskoulutusten hallinnointiin. Me huolehdimme koulutusten seurannasta, päivityksistä ja varmistamme, että kaikki vaatimukset täyttyvät. Tämä säästää aikaa ja rahaa. Ylläpitopalvelun avulla varmistatte, että yrityksenne on turvallinen ja vastuullinen toimija. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa teitä pitämään työntekijöidenne koulutukset ajan tasalla helposti!

ota yhteyttä!