Työturvallisuus & SFS6002 päivityskoulutukset

Työturvallisuuskortti -kurssi on tarkoitettu erityisesti yhteisillä työpaikoilla töitä tekeville henkilöille. SFS 6002 taas on jokaiselle sähköalalla työskentelevälle asentajalle, esimiehelle ja asiantuntijalle pakollinen yleisen sähkötyöturvallisuuden kurssi. Kurssimme täyttää sähköturvallisuuslain 1135/2016 83§ sekä standardin SFS 6002/2015 liittyen X.9 vaatimukset yleinen sähköturvallisuus SFS 6002 -koulutukselle.

Molemmat päivityskurssit kestävät 4h, joten yhden päivän koulutuksella saat 2 päivityskoulutusta. Huomioithan, että molempien korttien tulee olla voimassa päivityskoulutuksen aikana.

 

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Päivityskoulutukseen osallistujalla on oltava voimassa oleva, enintään 5 vuotta vanha, yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus sekä työturvallisuuskortti.

Osallistujia pyydetään ottamaan omat jännitetyösuojavälineet mukaan koulutukseen, jos sellaiset on käytettävissä ( EN 11612-työvaate tai vastaava). Tarvittaessa koulutettavat voivat lainata Cad Sä Oy:n varusteita.

Maksu suoritetaan kurssin suorittamisen jälkeen joko sähkö- tai paperilaskulla. Paikanpäällä on mahdollisuus myös maksaa kortilla sekä PayPalilla.

ilmoittaudu nyt!

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä!

Löydät yhteystietomme sekä yhteydenottolomakkeen yhteystiedot sivuiltamme. Alta voit jättää pikayhteydenoton.

    Yhteystiedot

    Tilaa uutiskirje

    Emme lähetä roskapostia, vain koulutuksiin ja alaan liittyvää hyödyllistä tietoa.