Koulutusta ja turvallisuutta sähköalan ammattilaisille – Cad Sä Oy

Sähköala on elintärkeä osa yhteiskuntaamme, ja sen vaatimukset kasvavat jatkuvasti. Siksi me, Cad Sä Oy, olemme sitoutuneet tarjoamaan huippuluokan koulutusta sähköalan ammattilaisille ympäri maailmaa. Uudistimme nyt nettisivusivumme tuodaksemme palvelumme entistä paremmin esille.

Cad Sä Oy:n Perustaja Jyrki – Yrityksen tarina

Vuonna 2007 Jyrki, Cad Sä Oy:n perustaja, löysi itsensä Soulista, Etelä-Koreassa, kävelemästä huonovointisena. Väsymystä ja yskää oli ollut jo pidempään, mutta nyt ne alkoivat vaikuttaa Jyrkin kokonaisvointiin heikentävästi. Näin alkoi hänen tarina kohti nykyhetkeä. Lääkärissä selvisi, että kyse ei ollutkaan aiemmin luullusta astmasta, vaan EKG-piirroksen tulkitsemana hänen oli kiireesti mentävä sairaalaan. Siellä todettiin sydänsairaus, ja Jyrki oli pakotettu luopumaan entisestä liian stressaavasta työstään. Tällöin syntyi päätös ryhtyä yrittäjäksi.

Tämä elämänmuutos oli myös syntypiste Cad Sä Oy:lle. Alun perin suunnitelmissa oli tarjota CAD-koulutuksia ja sähkösuunnittelua, mutta matka vei yllättäviin suuntiin, ja pian keskityttiinkin sähkötyökoulutukseen.

10 000 Koulutettavaa ympäri maailmaa

Olemme ylpeitä siitä, että olemme kouluttaneet jo yli 10 000 ammattilaista sähköalalla. Cad Sä Oy:n koulutukset on saatavilla suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Olemme matkustaneet monissa maissa kouluttamassa. Koulutettavia on myös matkannut koulutuksiimme niinkin pitkän matkan takaa kuin Australiasta, Sri Lankalt sekä Etelänavan mantereelta. 

 

Cad Sä Oy – Turvallisuus sähkötöissä on missiomme

Meillä Cad Sä Oy:llä turvallisuus on sydämen asia. Missiomme on edistää turvallista työympäristöä jokaiselle ja minimoida sähkötöihin liittyvät tapaturmat. 

 

Tarjoamamme koulutukset:

  1. Sähkötyöturvallisuus: Koulutamme sinut ja tiimisi toimimaan turvallisesti sähkötöiden parissa.
  2. Tulityökoulutus: Opit käsittelemään tulitöitä ammattimaisesti ja turvallisesti.
  3. Jännitetyö: Koulutus jännitetyön riskien hallintaan.
  4. Työturvallisuuskortti: Hanki tarvittavat taidot ja tiedot työturvallisuudesta.
  5. Ensiapukoulutus: Opi antamaan ensiapua sähköalan työympäristössä.

 

Kanssamme voit luottaa siihen, että saat ammattitaitoista koulutusta ja tietoa, joka auttaa sinua sekä tiimiläisiäsi toimimaan turvallisesti sähköalan vaativissa tehtävissä.

 

tästä koulutuskalenteriin!

Jatkuva kehitys palveluiden parantamiseksi

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua, jonka vuoksi olemme valinneet koulutuspaikkamme huolella sekä tarjoamme mahdollisuuden suorittaa koulutuksia myös etänä.

Teemme myös yksityiskoulutuksia asiakkaiden omissa tiloissa tarvittaessa. Näistä voit kysyä lisää meiltä, ota yhteyttä sivuiltamme! 

 

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai olet kiinnostunut yhteistyöstä. Olemme täällä varmistaaksemme, että sähköala voi toimia turvallisesti ja tehokkaasti ympäri maailmaa.