Jännitetyökoulutus – 11.10.2024

Lähiopetus

Jännitetyökoulutus on tarkoitettu henkilöille jotka työssään joutuvat jännitetyöalueelle alle 1000 V:n järjestelmissä. Jännitetyökoulutukseen osallistujalla on oltava voimassa oleva, enintään 5 vuotta vanha, yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus sekä EA-koulutus. Jännitetyökoulutus hinta 360 € (alv 0 %). Koulutuspaikkana toimii ABC Marjala Joensuussa. Osoite on Marjalantie 18.

Alku pvm 11/10/2024
Loppu pvm 11/10/2024
Kesto 8:00 – 16:00
Paikkakunta Joensuu
Tapahtuman luoja Cadsa.fi
Vapaita paikkoja 91/100

Työturvallisuus & SFS6002 päivityskoulutukset

Jännitetyökoulutus on tarkoitettu henkilöille jotka työssään joutuvat jännitetyöalueelle alle 1000 V:n järjestelmissä.

Kurssi jakautuu kahteen osioon. Aamupäivästä käydään läpi teoriaosuus ja iltapäivän aikana tehdään harjoitustyöt. Niiden sisältö osallistujista riippuen on seuraavanlainen:

Lähdön lisääminen jännitteiseen keskukseen

Releen vaihto

Akusto työt

AMKA-työt

Jonovarokekaapissa tehtävät työt

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Jännitetyökoulutukseen osallistujalla on oltava voimassa oleva, enintään 5 vuotta vanha, yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus sekä EA-koulutus.

Osallistujia pyydetään ottamaan omat jännitetyösuojavälineet mukaan koulutukseen, jos sellaiset on käytettävissä ( EN 11612-työvaate tai vastaava). Tarvittaessa koulutettavat voivat lainata Cad Sä Oy:n varusteita.

Maksu suoritetaan kurssin suorittamisen jälkeen joko sähkö- tai paperilaskulla. Paikanpäällä on mahdollisuus myös maksaa kortilla sekä PayPalilla.