Cad Sä Oy:n kattava valikoima ammattitaitoa edistäviä koulutuksia sähköalan ammattilaisille

Tarjoamme laajan valikoiman koulutuksia, jotka ovat suunniteltu tukemaan ja kehittämään ammattilaisten taitoja monilla eri aloilla, erityisesti sähköalalla. Koulutusohjelmamme kattaa kaiken sähköturvallisuudesta ensiapuun ja työturvallisuuteen. Tässä blogissa käymme läpi koko tarjontamme, jotta löydät juuri sinulle tai organisaatiollesi sopivan koulutuksen. Kaikki koulutuksemme voidaan pitää joko suomeksi tai englanniksi, ja erityistapauksissa voimme tarjota myös tulkkipalveluita.

tästä koulutuskalenteriin!

SFS6002 – Yleinen sähköturvallisuus

Tämä koulutus tarjoaa perusteellisen ymmärryksen sähköturvallisuudesta, käyttäen Stul:n aineistoa. Etäkoulutuksessa on käytössä Stul:n tekemät kalvot sekä kokeet. Koulutus pätevöittää ja varmistaa, että osallistujat saavat laadukkaan ja hyväksytyn todistuksen sekä kortin Cad Sä Oy:ltä. Useimmiten kortin saa jo koulutuksen yhteydessä. Live-kursseilla jaamme myös kirjan, joka jää osallistujille myöhempää käyttöä varten tueksi.

Sätky- ja Teollisuus-sätky koulutukset

Sätky koulutukset on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka työskentelevät yli 1000V sähköverkoissa, kun Teollisuus-sätky on tarkoitettu voimalaitoksille. Tarvittaessa annamme lisätietoja kumpi on soveltuva teidän tarpeisiin. Käytämme Adato Oy:n materiaalia, ja koulutuksen suorittaneet saavat Adaton hyväksymän kortin n. kuukausi koulutuksen jälkeen. Cad Sä Oy on Adaton auktoroima sekä sertifioima kouluttaja. Adaton kortin hyväksyvät kaikki toimijat.

Koulutus sisältää aina kaiken tarvittavan materiaalin, mukaan lukien kirjat, jotka lähetetään osallistujille etukäteen. Kortit toimitetaan seuraavan kuun puoliväliin mennessä.

Jännitetyö koulutukset alle 1000V

Tämä koulutus on suunnattu ammattilaisille, jotka työskentelevät jännitteisten järjestelmien parissa alle 1000V. Jännitetyö koulutukset ovat aina Cad Sä Oy täysin omia koulutuksia, jossa materiaali on kehitetty yhdessä useamman asiakkaamme kanssa. Materiaaleja kehitetään jatkuvasti palautteiden perusteella. 

 

Harjoitustöinä ovat:

jonovarokekaappi (MJS, Kabelton, Triax, Emitter sekä Sakspol tulossa myöhemmin)

AMKA-työ liitoksen teko/purku

Akkutyö

Lähdön lisääminen ryhmäkeskukseen

Releen vaihto jännitteisessä keskuksessa.

Virtamuuntajatyö on tulossa.

Cad Sä Oy tuo kaiken koulutuksessa tarvittavan mukanaan, mutta voimme tehdä tarvittaessa myös asiakkaan tarpeiden mukaan.

Jännitetyökoulutus sisältää käytännön harjoitustöitä ja osallistujat saavat Stul-version jännitetyökirjan sekä koulutuksen päätteeksi kortin.

Ensiapukoulutukset

Tarjoamme Cad Sä Oy:n omia 4h, 8h, ja 16h ensiapukoulutuksia, jotka on kehittänyt Riina Ahola. Ensiapukoulutuksia päivitetään aina tarvittaessa. Koulutukset pidetään pääasiassa livenä, sillä katsomme, että käytännön harjoittelu on tärkeä osa oppimista. Mikäli live-koulutus on täysin mahdoton pidämme ensiapukoulutuksen etänä poikkeuksellisesti. Pelkkä etäkoulutus ei tule osaksi Cad Sä Oy:n koulutusohjelmaa, sillä emme ole löytäneet

Hätä-EA ja EA1

Nämä koulutukset ovat Suomen Punaisen Ristin (SPR) sertifioimia ja niiden suorittaneet saavat aina SPR:n hyväksymän kortin. Mikäli et tarvitse korttia, otathan meihin yhteyttä täältä. Näissäkin koulutuksissa on suositus live-koulutukselle, jotka ovatkin saaneet paljon kiitosta. Kouluttajana toimii etelässä Riina Ahola ja pohjoisessa muut sopimuskouluttajat.

Tulityö- ja Työturvallisuuskoulutukset

Tulityökoulutuksemme noudattavat SPEK:n materiaaleja ja työturvallisuuskoulutus Työturvallisuuskeskuksen ohjeita. Molemmat koulutukset ovat hyväksyttyjä ja tunnustettuja. Työturva koulutus on ainoa tiedossamme oleva, joka hyväksytään kaikkialla ja on ns. ”vihreä kortti”.

Erikoiskoulutukset

Tarjoamme lisäksi räätälöityjä koulutuksia, jotka vastaavat tietyn alueen tai teollisuuden tarpeita, kuten raivaustyö sähkölinjoilla ja maankaivuutyö sähkölinjoilla. Nämä koulutukset ovat saaneet hyväksynnän alueellisilta toimijoilta. Näistä saa oman kortin joka on määritelty koulutuksen mukaan. Materiaalin saa jokainen koulutettava itselleen.

Cad Sä Oy tarjoaa monia erilaisia koulutuksia sähkötöiden parissa työskenteleville.

Missionamme on turvallinen työympäristö jokaiselle sekä minimoida sähkötöissä tapahtuvat tapaturmat.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa teitä pitämään työntekijöidenne koulutukset ajan tasalla helposti!

Lue myös ylläpitopalvelustamme täältä!

ota yhteyttä!