Toimintatapamme

Kotitalouden sähkösuunnittelu viedään Cad Sä Oy:ssä aina samalla tavalla läpi oli kyseessä sitten iso tai pienempi kohde. Jotta sähkösuunnittelu saadaan mahdollisimman toimivaksi ja perheen toiveita vastaavaksi, pyrimme tapaamaan asiakkaan niin aikaisin kuin mahdollista. Alustavan suunnittelun voimme toki tehdä pelkkien lähtötietojenkin pohjalta.

Pyrimme saamaan mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeita vastaavan lopputuloksen. Halutaanko esim. jotain tilaa korostaa valaistuksella ja laitetaanko jokaiseen makuuhuoneeseen antennirasiat? Huoneen käyttötarkoitus antaa pohjan sähkö- ja valaistussuunnittelulle. Lasten huoneen tarpeet ovat ihan erilaiset verrattuna aikuisten tilojen  tarpeeseen.

Suunnittelussa pyrimme aina uusimman tekniikan käyttöön, mm. PIR-valaisimet ovat arkipäivän käytössä osoittautuneet käytännöllisiksi. Vaatehuone, jonne mennessä valaisin kytkee itse itsensä päälle, ja sammuu viiveen jälkeen kun sieltä poistuu. Molemmat kädet jäävät kantamista varten, valaistusta ei tarvitse kytkeä ja sammuttaa, eikä se jää vahingossa päälle.

Alkupalaverissa sovimme asiakkaan kanssa kuinka pitkälle teemme suunnittelun, ja vain siitä maksetaan. Kaikkiin suunnitelmiin sisältyy aina pistekuvat, valaisin- ja lämmitinluettelo, pääkaavio sekä sähkötyöselitys. Sähkölämmitteisissä taloissa mukana on myös lämmityskuva. Tarjoamme mielellämme myös johdotuskuvan teon, loppukuvat sekä sähköurakoitsijan kilpailutuksen asiakkaan niin halutessa.

Tervetuloa ottamaan yhteyttä ja pyytämään tarjousta.

Terveisin

Jyrki Karvo

Jyrki Karvo
Toimitusjohtaja
Cad Sä Oy