Despro Engineering Oy – Turvallisuuden ja ammattitaidon edelläkävijä sähköalalla

Despro Engineering Oy on Pirkkalassa sijaitseva koko Suomen kattava uusiutuvan energian sekä kriittisen infran asiantuntija. Despro erikoistuu koko verkon elinkaaren suunnittelusta käyttöönottoon sekä ylläpitoon asti.

Jukka Heikinheimo, Despron energiamittaustiimin liikeetoimintavastaava vastaava kertoo, miten heidän 10-11 hengen tiiminsä toimii sähköverkkoyhtiöiden luotettavana kumppanina. Yritys suorittaa tarkkoja energiamittauslaitteiden asennuksia ja tarkastuksia sähköasemilla voimalaitoksissa ja muissa suurkulutuskohteissa, joissa sähköä käytetään paljon. Heidän erikoisosaamistaan ovat tarkkuutta vaativat energiamittauslaitteistot, jotka kattavat laajan jännitealueen 0,4-400 kilovolttia (kV).

Despro Engineering Oy:stä pääset lukemaan lisää, täältä.

tästä koulutuskalenteriin!

Yhteistyö ja koulutukset Cad Sä Oy:n kanssa

Jukka ja hänen aiempi yrityksensä ovat tehneet tiivistä yhteistyötä Cad Sä:n kanssa alusta alkaen, joten tämä yhteistyö on ollut hedelmällistä jo Jukan yksinyrittäjäajoista lähtien. Sittemmin, kun Jukan yritys yhdistyi Despro Engineering Oy:n kanssa ovat he myös käyttäneet Cad Sä Oy:n koulutuksia. 

“Jyrkin tarjoamat koulutukset ovat olleet ensiluokkaisia, ja niissä oppii aina jotain uutta, toisin kuin monissa muissa koulutuksissa, joissa usein vain saadaan leima lappuun ilman uutta oppia.” Kertoo Jukka.

Työturvallisuus ensisijalla

Despro Engineering Oy:llä työturvallisuus on kaiken A ja O. Työskentely vaarallisissa ympäristöissä, kuten sähköasemilla, teollisuudessa ja voimalaitoksissa, vaatii erityistä huomiota turvallisuuteen. Yritys painottaa, että jos pienikin riski tuntuu olemassa olevalta, työ jätetään tekemättä. He tekevät aina riskianalyysin ennen työn aloittamista varmistaakseen turvallisuuden.

Tässäkin kohtaa Jyrki astuu usein kuvaan. Jyrkiä konsultoidaan monesti turvallisuusasioissa ja häneltä tilataan säännöllisesti sähköturvallisuuteen liittyviä koulutuksia ja esityksiä. Jyrkin asiantuntemus, joustavuus ja käytännönläheiset esimerkit tekevät hänestä erinomaisen kouluttajan, johon voi aina luottaa. Hän pystyy myös tarvittaessa siirtämään koulutuksia ilman ongelmia, mikä tekee yhteistyöstä sujuvaa ja joustavaa.

Erikoisosaamista ja SFS 6002 -standardin noudattamista

Despro Engineering Oy:n asiantuntijat ovat koulutettuja ja päteviä suorittamaan töitä, jotka vaativat erityistä huomiota ja tarkkuutta. SFS 6002 -standardi, joka käsittelee sähkötyöturvallisuutta, on heille arkipäivää. He ovat myös koulutettuja tekemään jännitetyötä, joka on erityisen riskialtista ja vaatii tarkkaa osaamista ja huolellisuutta. Näissä asioissa on koulutusten sekä osaamisen oltava ajantasalla, jotta voidaan varmistua turvallisesta työskentelystä.

Despron panos työturvallisuudessa

Despro Engineering Oy on omistautunut tarjoamaan korkealaatuisia ja turvallisia palveluja sähköalalla. Yhteistyö Cad Sä Oy:n Jyrkin kanssa on ollut korvaamatonta, tarjoten jatkuvaa koulutusta ja asiantuntemusta. Työturvallisuus ja SFS 6002 -standardin noudattaminen ovat heidän toimintansa peruspilareita, mikä takaa luotettavat ja turvalliset työolosuhteet.

Cad Sä Oy tarjoaa monia erilaisia koulutuksia sähkötöiden parissa työskenteleville.

Missionamme on turvallinen työympäristö jokaiselle sekä minimoida sähkötöissä tapahtuvat tapaturmat.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa teitä pitämään työntekijöidenne koulutukset ajan tasalla helposti!

Lue myös ylläpitopalvelustamme täältä!

ota yhteyttä!